Blog

Nieuwe samenwerking World Ju Jitsu Federation
Thursday 18 August 2016

De sectie Nihon Ju Jitsu, o.l.v. Technisch Directeur Dirk Klok heeft het initiatief genomen om met de World Ju JitsuFederation – World Ju Jitsu Kobudo Organisation, gevestigd in Italië, Milan, nauw samen te werken. Dit om internationaal, maar ook nationaal het Ju Jitsu en Kobudo verder te ontwikkelen en sterk en duurzaam te maken. Maar ook het Ju Jitsu levend te houden en de krachten in de wereld en nationaal te bundelen.

Vandaar ook het initiatief van Rolf Coolen, Donny Toebes, Hans Waning en Dirk Klok om de Stichting WJJF-WJJKO The Netherlands op te richten, die nauw met IMAF Nederland zal samenwerken en waarbij scholen en leden zich kunnen aansluiten.

Wij willen onze leden meerdere mogelijkheden bieden om van hun way of life, de Budo, te kunnen genieten.

Nadere informatie mbt lidmaatschap WJJF-WJJKO The Netherlands volgt. Onderstaand een korte indrukwekkende bibliografie van Shike Bertoletti. Ook wel GSB genaamd heeft vele contacten in Japan en dat is ook wat wij als IMAF Nederland willen, de betrekkingen met Japan versterken. Zo heeft de Shike ook goede contacten met Kuniba SokeKozo, Kunibakai Japan Budo International, maar ook vele contacten op het gebied van het Ju Jitsu en Iaido.

http://www.wjjf-wjjko.com/

Wij houden u volledig geïnformeerd mbt deze ontwikkelingen om IMAF Nederland en WJJF-WJJKO The Netherlandseen budo huis van hoge kwaliteit te laten zijn. We willen groeien en bloeien en ontwikkelen.

Zo werken wij ook nauw samen met de NVBL en IBA (International Budo Academy) The Netherlands (sensei’s C.H.J. de Jongh en J. Simons). 

http://www.nvbl.nl/

http://www.budoacademy.org/