Blog

IMAF Kids Budo Festijn - 18 november 2017
Sunday 26 November 2017

Op zaterdagmiddag 18 november was het eerste IMAF Kids Budo Festijn. Initiatiefnemers waren Sensei Robert Starreveld van Osorezu Dojo en Donny Toebes van IMAF-Nederland. Kinderen in een leeftijd van 7 tot 14 jaar konden deelnemen aan de stage. Het doel was kennis te maken met Judo, Karate en Jiu-Jitsu. Sensei Robert starten het festijn met Judo. Het kennismaken met Judo was superleuk! Op de grond stoeien en de spierballen worp waren leerzaam en leuk om te oefenen. Sensei Donny Toebes deed Karate waarbij geoefend werd op trappen en stoten, balans en een oefening uit de de Bubishi. Sensei Rolf Coolen maakte de combinatie van Judo en Karate compleet en liet de kids kennismaken met Jiu-Jitsu. Het toepassen van de spierballenworp van judo, stoten en trappen van Karate werd Jiu-Jitsu waarbij de kids op de grond kwam te liggen.

Als afsluiter was een super leuk martial arts spelletje. Aan het eind van het festijn kreeg iedereen een Martial Arts certificaat als bewijs dat ze hebben meegedaan en natuurlijk een stempel in het IMAF Budo-paspoort.

Wij dank Sensei Robert Starreveld en zijn vrouw voor het mogelijk maken, de gezelligheid en leuke middag. 

 

Klik hier voor meer foto's