Onze partners

Federatie Oosterse Vechtkunsten (FOG)

De Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG) is een vereniging die is opgericht in 1982 met als doel een federatief
verband te vormen van de landelijke sportbonden op het gebied van de (toen voornamelijk Oosterse) gevechtskunsten.
Het FOG is aangesloten bij NOC-NSF. Met de aansluiting bij het FOG hebben leden toegang tot acitiveiten van andere
lidorganisaties. Jaarlijks wordt er een "Leraar Martial Arts" opleiding georganiseerd. Na examinering
wordt het LMA2, LMA3 of LMA4 diploma uitgegeven. Het FOG leraren-register staat op http://fogevechtskunsten.nl/

 

 

 

Culturele Judo & Jiu -Jitsu federatie

De CULTURELE JUDO en JIU-JITSU FEDERATIE (CJJF) is opgericht op 21 juni 1993 met als doel judo en jiu jitsu op een leuke, veilige, sportieve en culturele manier mogelijk te maken.

De CJJF is aangesloten bij de Nederlands Culturele Sportbond (NCS) en is de oprichter van de NCS-Budo (vanaf 08 november 2008 NCS Martial Arts), welke het mogelijk maakt om op een goede, voordelige manier op eigen niveau de Budo sport te beoefenen. Meer informatie hierover vindt u op de eigen sites van de NCS en de NCS-Martial Arts.

Met het partnerschap tussen de CJJF en IMAF-Nederland hebben Judoka en Jujutsuka van IMAF-Nederland ook een toegang tot de Confédération Sportive Internationale du Travail (CSIT): een Wereldomvattende sportorganisatie met dezelfde doelstellingen als de CJJF. Jaarlijks worden onder de vlag van de CSIT internationale activiteiten georganiseerd. Daarbij wordt naast het sportief presteren ook aandacht gegeven aan het samenzijn met de andere culturen.Kijk voor meer informatie over de CJJF op www.cjjf-budo.com


IMAF-Europe

De geschiedenis van IMAF-Europe is direct verbonden met die van IMAF-Nederland. Inclusief de oudste lidlanden zijn de volgende landen lid van IMAF-Europe: België, Bosnië & Herzegovina, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Polen, Roemenie, Rusland, Slovenië, Spanje, UK, Zweden.

 

 

 

 


WKFN

De Wado Karate Federatie Nederland (WKFN) zet zich in voor het behoud en de ontwikkeling van het Wado Karate Do. De WKFN maakt het mogelijk om alle Wado sportscholen binnen één platform te verenigen en alle Wado clubs, scholen, verenigingen en Karateka’s zijn van harte welkom.

IMAF-Nederland én WKFN werken samen maar met behoud van de eigen identiteit en koers aan de promotie van het Wado Karate en Budo als sport in onze maatschappij. Website WKFN

 

 

WJJF - WJJKO

De sectie Nihon Ju Jitsu, o.l.v. Technisch Directeur Dirk Klok heeft het initiatief genomen om met de World Ju JitsuFederation – World Ju Jitsu Kobudo Organisation, gevestigd in Italië, Milan, nauw samen te werken. Dit om internationaal, maar ook nationaal het Ju Jitsu en Kobudo verder te ontwikkelen en sterk en duurzaam te maken. Maar ook het Ju Jitsu levend te houden en de krachten in de wereld en nationaal te bundelen.

Vandaar ook het initiatief van Rolf Coolen, Donny Toebes, Hans Waning en Dirk Klok om de Stichting WJJF-WJJKO The Netherlands op te richten, die nauw met IMAF Nederland zal samenwerken en waarbij scholen en leden zich kunnen aansluiten.

Wij willen onze leden meerdere mogelijkheden bieden om van hun way of life, de Budo, te kunnen genieten.

Shike Bertoletti -ook wel GSB genaamd - heeft vele contacten in Japan en dat is ook wat wij als IMAF Nederland willen, de betrekkingen met Japan versterken. Zo heeft de Shike ook goede contacten met Kuniba SokeKozo, Kunibakai Japan Budo International, maar ook vele contacten op het gebied van het Ju Jitsu en Iaido.

http://www.wjjf-wjjko.com/ en http://www.wjjf-wjjko.nl

 

 

SEISHINKAI JU-JITSU INTERNATIONAL

Seishinkai Ju-Jitsu International heeft als doel om de missing link te zijn tussen Japan en Europa als het gaat om Ju-Jitsu.
Seishinkai betekend "Pure Heart" en is toegankelijk voor alle systemen van Ju-Jitsu.
De oorsprong van Seishinkai ligt in Nederland, maar er is een nauwe band met Japan.

http://www.sjji.org

 

 

ECOLE ATEMI JIJUTSI EAJJ

Partout dans le monde le Jujitsu est considéré comme discipline à part entière, sauf en France où il appartient à la FFJDA qui ne le reconnait pas.
Un comble, quand on pense que c'est le JUJITSU qui est à l'origine du JUDO.

L'Ecole Atémi JuJitsu a été créée en septembre 2001 afin de fédérer les clubs pratiquant l'ATEMI JUJITSU tel qu'élaboré par Bernard PARISET et enseigné par son fils Eric.

http://www.atemi-jujitsu.org/eajj/

 

 

UNITED STATES JU-JITSU FEDERATION (USJJF)

The MISSION of the UNITED STATES JU-JITSU ® FEDERATION is to unify American Ju-Jitsuka with a foundation of mutual respect for all systems or styles of the Ancient "JJ" Art as well as provide services and guidance to foster Technical Excellence, Fellowship and Human Character Development. As the USA National Governing Body for Ju-Jitsu - UNITED STATES JU-JITSU ® selects, manages and sends the Official USA JU-JITSU TEAMS to Continental, International & World Level Competitions.
United States Ju-Jitsu ® Federation is celebrating its 46th Year Anniversary, 1971 - 2017!!

http://www.usjjf.org/